18.9.15

yaz meyvesi

Bir yaz nasil yenir?
Yaz bir meyve midir?

Yaz br meyve olsaydi bence kavuna benzerdi. tabi canim, her acidan. Mesela fazla yiyince hayatta soguyorsun. En buyuk huzursuzlugu da, kavun aromali zimbirtilarda yasiyorsun. Ba yi yor! Yeter artik bit diyorsun. Bit ulan bit diyorsun. O da yetmiyor gunese 2 el ates ediyorsun. Ama bitmiyor. Maksadi kutup ayilarini zayiflatmak yersiz yurtsuz birakmak. Delöz falan bu konudan yakiniyor sayfalarca. Ama sen yada o hep olacak olan birileri bayiliyor yahu yaza. Yazi sevmeyen cok az insan tanimisimdir, o kadar azinlik ki mesela kim olduklarini bile hatirlamiyorum. Azinlik olmasa hatirlar miydin sanki ozlem diye soracaksiniz. Isime gelmedigi icin yanitlamayacagim.

Neyse, nedir bu yaz mevzu?
"Bir yaz nasil yenir?"
Guzel guzel tatil yapilabilir, bolca kitap okunabilir, yeni hobiler edinilebilor yahut benim yaptigim gibi catal bicak kullanabilirsiniz. Yemeyin demjyorum tabi ki yiyecegiz, yazlar yemek icindir ama insan gibi yiyelim olur mu? Hep serin kalalim ten tene degmesin.

simdi donem basladi ya, bir takim literature yonelik sacmalamalarin gerceklesecegi bolca mesai harcamali blog akisina kendinizi birakin. Yazi buzdolabina koyun biraz sogusun.
Annemin kavuna koyun dedigi gunler kavuna kavun dedigigunlerden daha fazla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder